Descargar AudioLibro La Galaxia de les Lletres Nivel 1 3 Anys ed 2013 Valencia de Varios Autores

Descargar AudioLibro La Galaxia de les Lletres Nivel 1 3 Anys ed 2013 Valencia de Varios Autores año 2013

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Galaxia de les Lletres Nivel 1 3 Anys ed 2013 Valencia
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 5/9/2013
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467556759
 • Valoración del audiolibro: 8.39 de un máximo de 10
 • Votos: 275
 • Autor(a) de la reseña: Castulo Vilchis
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.61 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 10/7/2018
 • Duración: 25 minutos (16 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 01/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: AU - FLAC - WMA - WAV - MP3 - MPEG4 (compresión LZMA - RAR - ZIP - AZW4)
 • Incluye un resumen PDF de 2 páginas
 • Duración del resumen (audio): 3 minutos (1 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - Mediafire - DivShare - Hotfile - Dropbox - 1fichier - BitShare
 • Encuadernación del libro físico: Espiral
 • Descripción o resumen: El projecte La galàxia de les lletres sestructura en sis quaderns en versió pauta i enquadernats en espiral. Tots inclouen un full dadhesius per a la realització dactivitats.Nivell 1. Un quadern en format més gran per a afavorir ladaptació dels alumnes. Treballa tant la grafomotricitat com la discriminació visual i auditiva de les vocals.Nivell 2. Treballa les vocals i, u, a, e, o.Nivell 3. Treballa les consonants l, p, m, s, t, d, n, f.Nivell 4. Treballa les consonants b, v, r, c, q, g, ç, z.Nivell 5. Treballa les consonants j, h, ll, l·l, ny, x, w, k.Nivell 6. Treballa els dígrafs tj, tg, ig, tx, gü i els grups consonàntics pl, pr, bl, br, fl, fr, dr, tr, cl, cr, gl, gr.És recomanable la utilització del nivell 1 en tres anys, el nivell 2 en quatre anys i la resta dels nivells en cinc anys, però ha de ser cada mestre quidecidisca com abordar el procés lectoescriptor i en quin moment utilitzar cadanivell, atenent les necessitats dels seus alumnes.Algunes consideracions generals dels quaderns són:* Totes les lletres es presenten amb un conte, que introduïx els personatges. La lletra es treballa de manera lúdica i atractiva per als xiquets. El conte es mostra en quatre vinyetes amb el text en el revers.* El treball de cada lletra seguix les mateixesfases daprenentatge: discriminació auditiva, visual, grafia (majúscula i minúscula), síl·labes i paraules.* La grafia de totes les lletres inclou els enllaços inicials i finals.* La disminució de la grandària de les pautes per a lescriptura al llarg dels quaderns és progressiva, amb la finalitat de fer laprenentatge més seqüenciat.* Sinclouen activitats en alguns reversos, que faciliten ladaptació a les necessitats dels alumnes en el procés daprenentatge. També sinclouen alguns recursos lingüístics, com ara endevinalles, poesies...La galàxia de les lletresoferix dos llibres de lectura que continuen amb el protagonisme dels personatges. El primer dels llibres seguix la mateixa seqüència daprenentatge de les lletres, per la qual cosa es pot utilitzar simultàniament amb els quaderns.Els llibres de lectures proposen activitats de comprensió lectora per a treballar sobre el paper, i inclouen dos fulls dadhesius per a motivar laprenentatge.Lectures 1. Presenta totes les lletres de labecedari en el mateix ordre que els quaderns.  Treballa les síl·labes directes i inverses de les lletres, paraules i textos il·lustratsbreus.Lectures 2. Se centra en els grups consonàntics i les síl·labes travades, i presenta textos més complexos, amb tipologia textualdiferent i amb la introducció dediferents tipus de lletra. Treballa les vocals i, u, a, e, o.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Textos y Formación

Otros audiolibros en el idioma Valenciano

Otros audiolibros de la editorial EDICIONES SM

Otros audiolibros del autor Varios Autores