Descargar AudioLibro Diverestiu d Aventures 2º Educacion Primaria de Varios Autores

Descargar AudioLibro Diverestiu d Aventures 2º Educacion Primaria de Varios Autores año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Diverestiu d Aventures 2º Educacion Primaria
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 12/5/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788466140942
 • Valoración del audiolibro: 9.1 de un máximo de 10
 • Votos: 120
 • Autor(a) de la reseña: Dios Teran
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.04 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 5/7/2018
 • Duración: 48 minutos (32 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 03/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - FLAC - MP3 - AIFF - WavPack - WMA - MPEG4 (compresión ZIP - Z - DMG - RAR - ARC)
 • Incluye un resumen PDF de 7 páginas
 • Duración del resumen (audio): 5 minutos (3.5 MB)
 • Servidores habilitados: MEGA - 4Shared - Torrent - Uploaded - Localhostr
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: DiverEstiu, una proposta original i refrescant per a l'estiu, perquè els nens i nenes de primària repassin i aprenguin divertint-se .CLAUS DELS QUADERNS DIVERESTIU* Equilibri perfecte entre els continguts lúdics i els escolars. Amb activitats que fugen d'allò tradicional i es converteixen en reptes per resoldre jocs i desxifrar enigmes. * Repàs interdisciplinari per mitjà d'un desenvolupament competencial. En el qual s'hi aborden els continguts de Llengua, Matemàtiques, Ciències Naturals, Ciències Socials i Anglès, amb activitats seqüenciades, competencials i contextualitzades que combinen objectius de les diferents matèries.* Disseny atractiu amb recursos gràfics propis del còmic o de revistes infantils. Un disseny que desperta l'interès dels nens i que juga un paper primordial tant en la comprensió de les activitats com en la motivació. * Animació a la lectura. Gràcies a temàtiques adequades per a cada edat (fantasia, misteri, humor...) que recolzen en les DiverLectures, una acurada selecció de fragments de lectures del Vaixell de Vapor.* Entrenament de la competència lectora. Amb una selecció de textos pertanyents a diferents àmbits comunicatius: vida personal (avisos, cartes, correus electrònics...), vida quotidiana (horaris, pàgines web, llistats de preus, receptes...) i vida acadèmica (gràfiques, map...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial CRUILLA

Otros audiolibros del año 2016