Descargar AudioLibro Somriures. 5 Anys, Educacion Infantil 2er Trimestre de Varios Autores

Descargar AudioLibro Somriures. 5 Anys, Educacion Infantil 2er Trimestre de Varios Autores año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Somriures. 5 Anys, Educacion Infantil 2er Trimestre
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 29/7/2016
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467587586
 • Valoración del audiolibro: 9.18 de un máximo de 10
 • Votos: 331
 • Autor(a) de la reseña: Milton Olveda
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.37 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 11/7/2018
 • Duración: 3 horas (120 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 25/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - OPUS - FLAC - WMA - MPEG4 - WAV (compresión ZIP - CBC - TAR.Z - RAR - AZW - GZ - IMG)
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10 MB)
 • Servidores habilitados: Mediafire - Gett - Uploaded - Copiapop - Microsoft OneDrive - 4Shared - Google Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: SOMRIURES. Una proposta creada per a ajudar els teus alumnes en la gestió de les emocions, la creativitat i la capacitat de relació i interacció socialeducació emocional a través de diferents materials i d'una manera continuada, somriures oferix una progressió en el coneixement i la regulació de les emocions. i tot això basat en un motivador fil conductor que t'ajudarà a aprofundir-hi.  pensament logicomatemàtic el fet que el xiquet construïsca el seu aprenentatge a partir de la pròpia experiència és basic per a aconseguir una comprensió i interiorització adequades. a través del pensament, del diàleg, del joc i de la manipulació, els alumnes adquirixen nocions logicomatemàtiques. somriures et permetrà acompanyar-los en el procés de raonament, respectant els diferents ritmes i individualitats de l'aula.  aprenem junts quan treballem junts, aprenem més, de manera més significativa i també, amb un major nombre de somriures. per això, el projecte desenvolupa una proposta metodològica que inclou un temps i un espai per a treballar en gran grup i en petit grup.  en somriures també es desenvolupa: aprendre a pensar. per a fomentar d'una manera senzilla, sistemàtica i eficaç, l'aprenentatge significatiu i l'autèntica comprensió a través del pensament profund. educació mediambiental. per a educar e...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Valenciano

Otros audiolibros del género o colección Textos y Formación