Descargar AudioLibro Projecte Rialles 4 Anys Educacion Infantil Primer Trimestre ed 20 16 de Varios Autores

Descargar AudioLibro Projecte Rialles 4 Anys Educacion Infantil Primer Trimestre ed 20 16 de Varios Autores año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Projecte Rialles 4 Anys Educacion Infantil Primer Trimestre ed 20 16
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 24/8/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788466140461
 • Valoración del audiolibro: 8.3 de un máximo de 10
 • Votos: 644
 • Autor(a) de la reseña: Leocadio Herrada
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.69 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 11/7/2018
 • Duración: 2 horas con 49 minutos (112 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 19/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: AAC - WMA - MP3 - MPEG4 - FLAC - OGG - WAV (compresión RAR - AZW4 - ZIP - LZO - TZO - ARC)
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (9.5 MB)
 • Servidores habilitados: Uploaded - Hotfile - BitShare - 1337x - Mediafire
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: RIALLES, una proposta creada per tal d'ajudar els teus alumnes en la gestió de les seves emocions, creativitat i capacitat de relació i interacció social.CLAUS DEL PROJECTE RIALLESEDUCACIÓ EMOCIONAL A través de diferents materials i de forma continua, RIALLES ofereix una progressió en el coneixement i la regulació de les emocions. Tot això es recolza en un fil conductor motivador que t'ajudarà a aprofundir-hi.PENSAMENT LOGICOMATEMÀTICEl fet que l'alumne construeixi el seu aprenentatge a partir de la seva pròpia experiència és bàsic per aconseguir una comprensió i interiorització adequades. A través del pensament, el diàleg, el joc i la manipulació, els alumnes adquireixen nocions logicomatemàtiques. RIALLES et permetrà acompanyar-los durant el seu procés de raonament, respectant els diferents ritmes i individualitats de l'aula.APRENENTATGE DE LA LLENGUA És fonamental en l'etapa d'Infantil que l'alumne treballi la comprensió i l'expressió oral, així com les seves capacitats bàsiques prèvies a la lectura i l'escriptura. Amb aquest objectiu, RIALLES fomenta el pensament lingüístic verbal en cinc àmbits de contingut i d'una forma progressiva i pautada.APRENEM JUNTSQuan treballem plegats aprenem més, de manera més significativa i també amb moltes més RIALLES. És per això que el nostre projecte desenvolupa una ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Varios Autores

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del año 2016