Descargar AudioLibro Somriures 3 Anys Educacion Infantil 3er Trimestre ed 2016 de Varios Autores

Descargar AudioLibro Somriures 3 Anys Educacion Infantil 3er Trimestre ed 2016 de Varios Autores año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Somriures 3 Anys Educacion Infantil 3er Trimestre ed 2016
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 27/9/2016
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467587531
 • Valoración del audiolibro: 9 de un máximo de 10
 • Votos: 843
 • Autor(a) de la reseña: Alice Rabadan
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.6 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 18/9/2018
 • Duración: 2 horas con 14 minutos (88 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 27/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - FLAC - WMA - TTA - WAV - MPEG4 (compresión ZIP - EML - TAR.BZ2 - RAR - LZO)
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Duración del resumen (audio): 10 minutos (7.5 MB)
 • Servidores habilitados: Openload - Hotfile - Uploaded - Dropbox - Mediafire - MyUpload
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: SOMRIURES. Una proposta creada per a ajudar els teus alumnes en la gestió de les emocions, la creativitat i la capacitat de relació i interacció socialeducació emocional a través de diferents materials i d'una manera continuada, somriures oferix una progressió en el coneixement i la regulació de les emocions. i tot això basat en un motivador fil conductor que t'ajudarà a aprofundir-hi.  pensament logicomatemàtic el fet que el xiquet construïsca el seu aprenentatge a partir de la pròpia experiència és basic per a aconseguir una comprensió i interiorització adequades. a través del pensament, del diàleg, del joc i de la manipulació, els alumnes adquirixen nocions logicomatemàtiques. somriures et permetrà acompanyar-los en el procés de raonament, respectant els diferents ritmes i individualitats de l'aula.  aprenem junts quan treballem junts, aprenem més, de manera més significativa i també, amb un major nombre de somriures. per això, el projecte desenvolupa una proposta metodològica que inclou un temps i un espai per a treballar en gran grup i en petit grup.  en somriures també es desenvolupa: aprendre a pensar. per a fomentar d'una manera senzilla, sistemàtica i eficaç, l'aprenentatge significatiu i l'autèntica comprensió a través del pensament profund. educació mediambiental. per a educar e...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Varios Autores

Otros audiolibros de la editorial EDICIONES SM