Descargar AudioLibro Religió Catòlica 3º Educacion Primaria Kaire de Varios Autores

Descargar AudioLibro Religió Catòlica 3º Educacion Primaria Kaire de Varios Autores año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Religió Catòlica 3º Educacion Primaria Kaire
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 11/7/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788466140348
 • Valoración del audiolibro: 9.36 de un máximo de 10
 • Votos: 244
 • Autor(a) de la reseña: Maxcimo Pinzon
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.94 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 27/8/2018
 • Duración: 1 hora con 48 minutos (72 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 28/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - Vorbis - MP3 - WAV - WMA - MPEG4 (compresión Z - TAR.GZ - BZ - ZIP - RPM - TAR - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Duración del resumen (audio): 8 minutos (6 MB)
 • Servidores habilitados: Google Drive - Mediafire - FileServe - RARBG - Hotfile
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El Projecte Nou Kairé assumeix el repte d'una educació integral que transmet els continguts de l'àrea de Religió catòlica tot vinculant-los al món emocional dels alumnes. Promou la lectura bíblica i fomenta les intel*ligències múltiples.NOU KAIRÉ és un projecte complet per a primària, coherent i flexible que permet al professorat el disseny d'itineraris personalitzats. Una presentació de la religió catòlica que inclou l'educació emocional com a eix transversal.Promou la lectura i el treball dels textos bíblics integrant els continguts religiosos dels textos de forma motivadora i vivencial.Amb seccions i activitats pensades per fomentar les intel·ligències múltiples i l'aprenentatge cooperatiu. Un projecte en clau competencial adaptable a cada aula i a cada alumne.CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu: GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d'Infantil fins a Batxillerat.PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l'educació davant les noves situacions socials. INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del proj...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros audiolibros de la editorial CRUILLA

Otros audiolibros en el idioma Catalán